1 Aralık 2010 Çarşamba

İdil Biret, Alexander Rudin, Proje, Deney, Lodos...


Çok mu tembelim bugünlerde acaba?? Hiçbir şeye yetişemiyorum sanki.. Çünkü eve gidip uyumak daha çekici geliyor.. Hafta sonu evden dışarı adımımı atmadım.. Yapılması gerekenler birikedursun ben ayaklarımı uzatıp miskinleştikçe miskinleşiyorum.. Bu ara yaptığım tek iyi şey pazartesi akşamı Süreyya Operası'nda İdil Biret'i dinlemek oldu sanırım.. İdil Biret Piyanoda ve Alexander Rudin viyolenselde.. Beethoven ve Brahms çaldılar.. Zaten Süreyya Opera'sının kendisi yeter biliyorsunuz.. Çok güzel bir akşam oldu itiraf etmeliyim..



Ertesi akşam eve gelip uyudum, hem de sabaha kadar.. Hatta servisin gelmesine 10 dakika kala uyandım, geç kalıyordum nerdeyse.. Oysa ne çok işim var.. Evimin balkon kapısı yapılmalı mesela.. Cuma günü gelecekler miydi ne?? 


Sonra aydınlatma sorunu çözülmeli.. Çok aydınlık sevmiyorum ben.. Eski evimde duvara yansıtıyordum.. Bu evde ise duvarlar mavi, daha yumuşak bir ışığa ihtiyacım var.. A'cım bana japon feneri almış sonunda ama benim eve birilerini çağırtıp yaptırmam gerekiyor..:( 


Kitaplığım bana yetmiyor.. Raf yaptırmalıyım.. Banyoya da raf yaptırmalıyım.. Aylardır dilimde ama kılımı kıpırdatmıyorum..

Teyzemin ("gerçek teyzem diil" demeye dilim varmıyor, benimle yaşıt bir dostlukları var annemle..) torunu 1 yaşına gireli ayı geçti ben hala hediyelerini götüremedim:(( 

Görmem gereken arkadaşlarım var.. Okumam gereken kitaplar var.. İzleyeceğim filmler, gidilecek yerler var..

Bütün bunların yanında benim bir işim var.. Yapmam gereken deneyler dışında proje yazmam gerekiyor.. Deneyleri zaten güle, oynaya severek yapıyorum ama o proje gözümde büyüyor.. Önümde makaleler bakışıyoruz.. Renkli kalemlerimi çıkarıyorum, kurşun kalemlerimi sivriltiyorum sonra da oturup ıvır zıvıra takılıyorum..


Bunlar beni mutsuz ediyor işte.. Sevmiyorum monotonluğu zaten.. Bu durgunluk sinirimi bozuyor, yemek bile yiyesim gelmiyor..Daha güzel bir yerlere kaçmak istiyorum.. Tüm sorunlar çözülsün ben dönerim...

Sabah ofise geldim.. Makaleleri çıkardım.. Adaçayı yaptım.. Sıkıntımın kaynağını buldum sonra.. Beni bu hale biraz da lodos getirdi eminim:))) Bu kendini bahar sanan hava yaptı bana bunu:)) 


Görün bakın herşeyi halledicem.. Siz de şahitsiniz.. O proje yazılacak, ev işleri düzene konacak, yapılması gereken ziyaretler yapılacak, kitaplar okunacak, filmler izlenecek, sinemaya gidilecek.. Bu ay dolu dolu geçecek yani.. Üstelik ajancım ayın 21'inde ülkeye giriş yapacak:))))) Yapmıyorsam dediklerimi, uyarın beni lütfen.. Harika bir ay diliyorum.. Bol kırmızılı, bol kurabiyeli/kekli, karlı, atkılı-bereli, şaraplı, yeşilli, hediyeli bir ay diliyorum:)))))

Not: Malum bu ay gittikçe güzelleşecek vitrinler, sokaklar:)) Yeni bir yıl için hazırlıklar, planlar, listeler.. Ben bu ay aynı şarkının değişik versiyonlarını paylaşıcam sizlerle:))) jingle bells:))

2 yorum:

  1. ayyy heyecan sardı birden :) çok severim yeni yıl hazırlıklarınııı :)

    YanıtlaSil
  2. di mi yaaaa:)) aralık ayı sırf bu yüzden en sevdiğim aylardan:)))

    YanıtlaSil