7 Nisan 2011 Perşembe

Diyet Gurusu Tırtıl...

Havalar umutsuzluğa düşürse de biliyoruz ki yaz yaklaşmaktada, sinirler gerilmekte.. Bahar yorgunluğuymuş, uykulu hallermiş hep faso fiso.. Daha büyük sorunlarımız var ey nisa taifesi!! Bir kere her mağaza yeni sezon +    "festival" adı altında cebimizde ki son kuruşa kadar bizi soyma derdinde.. Olur da yanlışlıkla bir iki mağazaya girseniz bitti.. Üstelik "şimdiden indirim var, gerçek indirimlere bir şey kalmayacak" korkusu da yaratılmış.. Bu yeterince kötü değilmiş gibi yaz yaklaştıkça deniz, kum, güneş hayalleri akla girmeye başlıyor.. Sonra olur da tatile çıkarsam bu kiloları nerelere saklayacağım ben dertlenmeleri.. 

Ama durun!! Umutsuzluğa kapılmayın hemen.. Hepimizi kurtaracak bir çözümüm var:)) 

İlk adım hemen sokağa atın kendinizi ve kiradan, faturadan arta kalan paranızı giyime yatırın.. Ama aldığınız şeylerin kilolarınızı şak diye ortaya çıkarak tarzda olmasına hatta gerekirse 1 beden küçük olmasına özen gösterin.. Kredi kartı ekstrenizi anne babanızdan, sevgilinizden, arkadaşlarınızdan saklayacak hale gelmelisiniz.. Hatta tansiyonunuz hafifçe yükselmeden siz bile bakamamalısınız..


Şimdi her şey daha kolay.. Artık hiç paranız olmadığı için dışarıda yemek yok.. Sabahları kahvaltıyı yapıp çıkmak şart.. Üstelik peyniri en ucuzundan yani en yağsız tuzsuzundan almalı.. Öyle hafiften acıktım tatlıydı, pastaydı atıştırayım deseniz..? Cık çok pahalılar.. Atıştırmalık ucuz suntaları yemek mantıklı.. 


Can kahve çekince bol  kremalı mochalar, latteler pahalı.. Eee napalım?? En ucuzu filtre kahve.. Kalorisi de yok denecek kadar az:))) 



Taksi tutamazsınız para yok çünkü.. Yürümek en güzeli.. Olmadı toplu taşıma kullanılır ki kardiyonun daha iyi yolu yok... 


Bir yere gidip içsek.. Offf içki çok pahalı, diil dışarıda evde bile içilmez..



Eee noldu??? Hem kilo vermeye başladık, hem de en son modasından yepisyeni bir gardolabımız oldu.. Üstelik "diyetteyim offf bıktım bu hayattan" bezginliği yaşamadan..


Teşekküre hiç gerek yok arkadaşlar.. Görevim bu benim bir akademisyen olarak:))

Not: Şimdi bu yazıyı okuyup "ay o parayı fakirlere harcasaydı, insanlara yardım etseydi, sokakta bir dolu aç var, insanlar yemek bulamıyor festival de neymiş utanmazlaaarrr pis tüketimcilerrrr cık cık cık" diye söylenenler!!!  Esprinin farkında mısınız??! :)

2 yorum: