3 Ekim 2011 Pazartesi

Vee havalar soğumaya başlar..

Ay bahar gelmiyordu, yazdı sıcaktı derken havalar soğumaya başladı bile.. Ben de yine bir tembellik.. Paylaşmak istediğim onca şey var.. Her günüm, dur ben şunu yazayım diye diye geçiyor.. Sonuçta hiçbirini yazmamış oluyorum..

Buna bahar yorgunluğu desek olmaz mı acaba? :) Neyse bahaneler bir tarafa asıl konumuza gelelim.. Ben dört mevsimin dördüne de hayran biriyim.. Diğerinin gelişi gecikmedikçe, içinde bulunduğum mevsimden memnunumdur.. Hepsinin yeri ayrı evet, ama baharların yeri daha başka.. Çünkü hem ilk hem de sonbahar benim için dönüm noktaları.. Yeni kararlar almak için en güzel zamanlar.. Hem yılbaşından yılbaşına yenilenmek neye yeter??!

Ben de bu nedenle geçen bahar postuma göz attım:) Bakın siz de ŞURADAN bir bakabilirsiniz, benim yapmayı kafama koyduğum şeylere..

Neleri yapmışım, neleri yapmamışım diye bakındım.. Bu baharın kararlarını aldım..


Bir kere yemek konusunda kendimi sınırlamadım.. En çooook karpuz yedim :)) 




Sağlıklı beslenmek istiyormuşum.. Haftasonları kendimden geçmelerim dışında, haftaiçi fast food yerine genelde kendi yaptığım yemekleri tercih ettim (arada kaçan abur cuburları saymayalım olur mu? Saymayalım tamam:)). Demek beslenme konusunda kötü durumda değilim..



Ama sporu neredeyse hiç aksatmadım, aferin bana!!!! Böyle de devam etmeye niyetliyim..



Saç rengimi değiştirmedim :(( Hatta ne zamandır hiç boyatmıyorum.. Öyle kendi haline bıraktım şimdilik.. Gerçi şimdi de şu renklerde gözüm oofff.. Kararsızım..



Ancak kesin kararım hatta 1-2 haftaya yapacağım şey saç kesimi.. Yok gerçek bir kesim değil, şekil verdirmek.. Aynen şöyle olsun diye..(kestirdikten sonra belki de boyatırım)



Dövme yaptıramadım.. Ya yerine ya şekline karar veremiyorum.. Kendime bunun için 2 ay veriyorum.. 2. ayın sonunda kesin yaptırmalıyım..



Eve bir köpek istediğime kesin karar verdim.. Ama o kadar bakıma muhtaç terkedilmiş yavru varken gidip bir pet shop'tan almak istemiyorum.. Ama bir taraftan bulamıyorum da.. Çünkü benim evde bakabileceğim gibi olmalı ve bulmak da zor.. Arıyorum.. Bulur bulmaz bir yavrum olacak:)



Alış veriş yapmak bir kadın için her mevsim eğlenceli.. Almasak da mağaza dolaşmak çoğumuzun en büyük hobisi.. Ben de tam vitrinler yenilenirken bolca gezmek istiyorum..


Her gördüğüm farklı renk ojeyi almaya devam ediyorum.. Bir de her defasında mutlu oluyorum.. Yeni renkler çıksın da alalım..


Bu mevsimin en güzel ikilisi kahve - kitap ya da kahve - dergi ikilisi:) Benim de en sevdiğim aktivite:)


Maalesef hala insanların ne söyledikleriyle, davranışlarıyla çok fazla ilgileniyorum.. Bu da bir başka postun konusu olsun..


Ara ara eve kapanp keyif yapmaya devam:)



Evimde istediğim pek çok değişikliği yaptım.. Küçük küçük de devam ediyorum.. Evle ilgilenmek apayrı bir eğlence.. 



Geçen bahar yağmurda ıslanmak istiyormuşum.. Bu bahar da değişen bir şey yok:) Ama evde oturup çay, kahve içerek battaniyenin altında yağmuru izlemek de ayrı bir keyif..




 Vee tabii bu mevsimde cildimizin çok daha fazla ilgiye ihtiyacı var.. Ben cilt bakımı yaptırmak istiyorum açıkçası.. Güvenilir bir yer bulursam :/



 Vee sonbahar gelince renkler değişirken kurumuş yaprakları eze eze yürüyüş yapmadan olmaz..


Bu mevsimin favori meyvesi benim için mandalina.. Bol bol yiyelim..


Bir deee.. Hep böyle sürsün...





4 yorum:

  1. yanlış bilinen bir söz "azimli sıçan betonu delermiş" fare yani ;) bravo yaşam kaliten çok hoş bence ,evet hep ööle sürsün ;) sana bir sayfa adı yollayacağım facebookda senin aradığın şekilde sokakta veya barınakta veya sahipleri tarafından sokağa atılmış muhtaç köpekler - kediler sahiplenmeyi bekliyorlar.şuanda face e girmeye çok üşendimde :D akşam atacağım.umarım hayvanlar hakkında duyarlı insanlar artar,tv de olanları gördükçe kahroluyorum.hoş soykırım yapmış insanoğlundan hayvanları öldürmemesi zaten beklenemzdi!...

    YanıtlaSil
  2. ve o sayfa " http://www.facebook.com/haysev "

    YanıtlaSil
  3. Arsızkedi; şu an bir aydınlanma yaşıyorum:) Azimli olan fareymiş meğer:)) Çok teşekkür ederim bunu paylaştığın için, bu tarz şeyleri öğrenmekten çok keyif alıyorum.. Sayfa için de ayrıca teşekkür ederim.. Eminim çok yardımcı olacak bana.. Keşke hepsini kurtarabilsek :(

    YanıtlaSil
  4. evet o fareyi ben hep farklı yorumlamıştım :)

    YanıtlaSil