15 Ekim 2011 Cumartesi

Basit..

Bu sabah bir uyandım ki üşüyorum.. Daha yataktan çıkmadan "bir hayvanın postundan farksız" sabahlığımı giydim.. (ben çok üşürüm:).. Yatağın hemen yanında duran kitaba uzanıp bir kaç sayfa okudum (bu ara 3 kitap okuyorum).. 



Beni arayıp da ulaşamamış arkadaşımı aradım.. Bir yerlerde John Frieda ürünlerinde 2. ürüne % 50 indirim varmış onu haber veriyor.. Ürünleri seçtikten sonra almaya karar verip kapadık.. Ben kitaba döndüm.. 




Sıkılınca kalkıp camdan dışarı baktım.. Soğuk.. Ben bu havayı da seviyorum diğer tümü gibi.. (bir tek aşırı sıcağı sevmiyorum sanırım.. Yağmuru da seviyorum ya çamuru olmasın yeter).. 




Banyoya girdim.. Aynada kendime bakınca güldüm.. Saçlar gece parti yapmışlar aralarında sanırım, hepsi bir tarafta.. 


Bu arada ben saçlarımı kestirdim.. Çok da beğendim açıkçası.. Kuaförüm yetenekli.. (Üstelik öyle yüzlerce lira da bayılmadım bir saç kesimine.. Duysanız dudağınız uçuklar.. ) 






Neyse mutfağa geçip çay suyu koydum.. Bilgisayarı açıp, gece gelen mesajlara cevap yazdım.. Aklımdaydı Patti Smith'in tüm albümlerini indirdim.. Çayı demleyince ekmek kızarttım.. Dolabı bir açtım ki felaket.. Alışveriş yapmalıyım.. Ama her çeşit reçelim var.. Peynirleri, reçelleri çıkardım.. Ekmekleri kızarttım.. Bu defa da salatalık domates olmasın napalım.. Oturdum bir güzel yedim.. (Tam 4 dilim ekmek yedim bu sabah ben aferim bana).. 




Kahvaltı sonrası keyif çayımı içerken yazmayı özlediğimi farkettim.. Konuşmayı, anlatmayı çok seviyorum ben.. Bırakın saatlerce konuşayım, sayfalarca yazayım.. Ama aslında anlatacağım hiçbir şey de yoktu bu sabah için.. Bu ara monoton bir hayat içindeyim.. İş ev spor kitap diye günler geçiyor.. Yenilik olarak 7 seanslık bir cilt bakım paketi aldım (her ay düzenli gitmem gereken) bir de sitenin spor salonuna yazılıyorum.. 


Anlatacak hiçbir şeyim yok yani, belki bu sabahın dışında.. Dışarıda hava soğuk ama güzel.. Evde ben "postumla" sıcağım.. Çayım var kahvem var ve kitaplarım var.. Hayat basit ya bu da yetiyor.. 






Ben bir çay daha alayım, siz de huzurlu bir gün geçirin..


Görseller

6 yorum:

  1. fotograflar sana mi ait?
    bayildim

    YanıtlaSil
  2. Serrose; Hayır canım, İyi ki uyardın yazmayı unutmuşum.. Hemen ekledim.. Teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  3. çok kıskandım yahu:((
    Eda ile bu dediklerinin hiçbirini yapamayan ben kocaman bir iç geçiriyor,eda uyusa da en azından banyoya girsem diyerekten sevgilerimi sunuyorum:)

    YanıtlaSil
  4. bende o kadar çok imreniyorum ki herşeyden keyif alabilen haline :) bayılıyorum postlarını okumayaa bayı-lı-yo-rumm (!) hep yaz sen , bizde okuyalım keyiflnelim ohhh :)

    YanıtlaSil
  5. eleneda, :) ama o şirine de senin işte:) kim kimi kıskanmalı acaba? :) kocaman sevgilerimle..

    irmaky, çok teşekkür ederim. hem biz adaşız değil mi? Eminim senin içinde bir yerlerde her şeyden mutluluk duyan biri var:)

    YanıtlaSil