13 Temmuz 2011 Çarşamba

Takıntı, Sıkıntı vs..

Rapor sunum derdi bitti ya temizliğe giriştim ben.. Bu defa bilgisayar detoksu yapıyordum.. Gereksiz tüm klasörleri kaldırıp geri kalanı doğru isimlerle dosyalamaktı amacım.. Oturdum dün gece güzel güzel bu işleri yapıyorum.. Derken birden bilgisayarımın wireless bağlantısı bozuldu.. Hadi yeniden yapılandırdım.. Ama olmuyor, düzelmiyor.. Ttnet'i ardım, görevliyle tekrar aynı şeyleri yaptık, olmuyor.. Dedi sorun bilgisayarda.. Cidden o zaman dikkat ettim ki artık wireless ışığı yanmıyor bilgisayarımın.. Neyse dedim buna sıkılmış olabilirim ama yapacak başka şeyler var.. Oturayım fotoğrafları atayım bilgisayara bir post gireyim, nasılsa kabloyla bağlanabiliyorum.. O da ne fotoğraf yüklememi sağlayacak program yok.. Tekrar kurayım dedim cd'den, CD yürütmüyor bilgisayarım.. DVD oynatıyor ama iş CD'ye gelince ıııh.. 




Bir an boğuluyorum sandım.. Ben böyle takıntılıyım.. Eğer bir şey bozulduysa, kırıldıysa yanlışlık varsa bırakmak isterim o şeyi.. Ya da hemen düzelsin sorunu neyse.. Gecenin o vakti olmasaydı bilgisayarcıyı hemen o anda arardım.. Dayanamadım anında kapadım bilgisayarı, kaldırdım gözümün önünden.. 


Bu nedenle maalesef "Ben Geçen Hafta" postu yapamıyorum.. Halbuki anlatacak kitaplar, filmler, gezilecek sergiler vardı.. Bak yine sıkıldım, bunaldım.. Ööööfff!!!


Ben şu sondan iki önce bağıran gibiyim işte:)

2 yorum:

  1. seviyordum ben ya o postları,bu ne aksilik,talihsizsin kuzum ;)

    YanıtlaSil
  2. Arsızkedi; oofff off diyorum sadece:)

    YanıtlaSil