19 Nisan 2011 Salı

Sevgili Bahar..

Sabah telefonun alarmı çalıyor, erteleniyor.. Hava karanlık henüz.. Yine çalıyor alarm, bu defa kalkmak şart.. Bir 15-20 dk. esnemek lazım.. Hava sanki aydınlanıyor yavaş yavaş.. -Pofff +Somurtma haydi duşa.. 
Kalkıp geri yatağa düşmek işten değil bu havalarda..


Duştan çıkınca hava hala karanlık gibi.. Kahvaltıya oturmalı.. Dakikalar geçiyor hava aydınlanmıyor.. Güneş yok.. Sıkıcı, soğuk, boğuk, gri bir hava.. -Offf  +Somurtma, kahvaltını et..




Tabii canın hala yemek istiyorsa:((


Kahvaltıyı ettik, +Haydi giyinmeye.. Hava nasıl acaba?? Bir bakalım camı açıp.. -Hiaaaayyyy buzzz gibi yahu +Söylenme haydi giyin artık.. 


-Çoook eskiden bir sabah güneşliydi hava, sıcaktı.. O gün ben heveslenmiş hırkaları kazakları kaldırmıştım.. +Haydi  en kalınından bir hırka al üstüne de donma.. 






- Eee bu yağmurlu havalarda çizme giymek lazım, ama ben kaldırmıştım.. +Haydi indir birini de geçir ayağın..


Her gün havaya bakıp az kaldı ya bir iki güne güneş çıkar demekten, kendimi avutmaktan bıktım, yoruldum.. Somurtuyorum sık sık.. Yukarıda ki cümleler her sabah yaptığım kendi kendime konuşmalarım.. Ama yok artık bırakıyorum.. Güneş çıkana kadar somurtacağım bana ne!!


Sevgili bahar gelmezsen eğer hepimiz somurtmaya başlayacağız.. Zaten herkes depresif hep senin yüzünden.. Yok gelmeyeceksen hala küsüyorum sana.. Artık hiç gelme istemiyorum!!


Görseller

2 yorum:

  1. büyük zevkle okudum postunu yaşadıklarımın özeti gibi :))

    YanıtlaSil
  2. CMOS; bugün artık hava güneşli.. buzz gibi ama en azından güneşli:)

    YanıtlaSil