1 Şubat 2011 Salı

Her Salı Böyle Olsa..:)

Bugün çok keyifli bir gündü.. Bazı işler için Beyazıt'a gitmemiz gerekti.. Oralara gitmişken Eminönü'ne uğradık.. Kendimizi kaybettik tabii:)) Bir kere ben gül çayı, nar çayı, papatya çayı, ıhlamur, zencefil ve zerdeçal aldım..

Gül çayı ve nar çayı meraktan.. Çok da pahalılar.. Kilosu 120 tl her ikisinin de.. Papatya ve ıhlamur ise tamamen sevgiden:)))) 




Zencefili çok seviyorum ben.. Ihlamur, adaçayı, karanfil, kabuk tarçın, zencefil çayı yapıp içmeye bayılırım.. Şimdi de bu karışıma zedeçal eklemeye karar verdim.. Bunu da annemin komşusundan öğrendim.. Annem hastayken yapmış.. Çok çok sevdim.. Çayımı yapıp cam kenarına geçip kar yağışını izlerken bir taraftan da Sherlock Holmes okumak gibisi yok benim için:))) 

Kar yağışı demişken şanslıyım bugün çok.. Kimi arasam kardan haberi yok ama benim oturduğum yer bembeyaz:))))

Aaa bir de yün aldık.. Ben sadece şu alttaki yünü aldım.. Ama yanımda cidden çıldırmış biri vardı.. Sanırım şu saatlerde delice örüyor.. Ben de örüyorum ama..


Bunun dışında gezdik, tozduk.. İşimizi hallettik.. Mono Burger'de çılgınlar gibi yedik ki 1-2 kilo alıp çıktık ordan:))) Kahvemizi içtik üstüne.. Öyle yorgun, mutlu evlerimize döndük.. Yarın yine iş.. Ama olsun kar yağıyor ya.. Bundan kaç sene önce bir kere öyle çok yağmıştı ki gece kar yağışına bakarak dalıyordum uykuya, gözlerimi kara açıyordum yine.. Keşke öyle olsa şimdi de:))) Tadını çıkarsak kışın.. Kar yoksa tadı tuzu yok demiştim di mi?

4 yorum:

  1. offf ne güzell!çok özendimm :)

    YanıtlaSil
  2. Eminönü zaten başka bir alem.. gidince insan durduramıyor kendini:))

    YanıtlaSil
  3. Kilosu 120 mi oh oh sifa olsun:))

    YanıtlaSil
  4. nihalasli, bu paraya şifa olmak zorunda:)) olmazsa bile oldurucam:))

    YanıtlaSil