12 Eylül 2011 Pazartesi

Sakarım ama çok sakarım!!!

Ben belki dünyanın en sakar insanıyım  sevgili okur.. Oramı buramı çarparım, şu yaşımda yataktan düşerim, sokakta düşerim, otobüse binerken düşerim.. Bir de kendimi yaralamalarım var benim.. Mesela temizlik yaparken duşakabinde parmağımı yarmışlığım var.. Ve daha nicesi.. Dün gece de benzer bir saçmalıkla kendimi yaraladım.. Nasıl olduğunu anlatsam bana bir taraflarınızla gülersiniz.. Ayak başparmağımdan bir parça koptu diyeyim.. Bir türlü durduramadım kanamayı.. Sarıyorum sargıdan gene akıyor..  Kan tutuyorsa aşağıdaki resme bakmayın:) Ben kendime ibret olsun, unutmayayım diye fotoğrafını çektim.. Bunun gibi 5-6 sargı değiştirdim.. Kimini 2 kat sardım, ondan bile dışarı çıktı.. Başım dönmeye başladı.. Evde siyah üzüm vardı ona saldırdım.. Sonunda tampon  vs derken durdu sandım, uyudum..


Sabah kalktım okula gitmek için hazırlandım, ayakkabı giydim ki yürüyemiyorum.. Apartmanda biraz pratik yaptım.. Yok çok canım acıyor.. Eve girdim, baktım yine kanıyor.. Neyse sonrası bilinen şeyler.. Bugün işe gidemedim.. Aşağıdaki arkadaşlarla kankayız.. 3-4 saatte bir pansumanımı yapıp yatacağım.. Bir daha böyle bir sakarlık yapmayacağım, çok dikkatli olacağım demek çok isterdim.. Ben bunu derim, dikkat etmeye de çalışırım ama kendime hiçç güvenim yok.. 



İmmuneks ne alaka demeyin.. Bana öneren ikinci doktor olunca alıverdim.. Böyle harika bir prospektüs okumadım daha önce.. Yan etki yok, başka ilaçla etkileşim yok.. Ancak immuneks bir ilaç değil.. Saccharomyces cerevisiae'den elde edilen beta-glukan maddesiymiş içeriği.. Bağışıklığı güçlendirip, yaraların daha hızlı iyileşmesine yardımcı oluyormuş.. Bir de kendinizi daha sağlıklı, daha az yorgun hissediyormuşsunuz.. Ama sakın ha kafanıza göre almayın.. Hele hele kullandığınız bir ilaç varsa (ve tabii yoksa da) doktorunuza danışın.. Ben mecbur kullanıyorum şimdi.. Bir yararı olur umarım:)

1 yorum:

  1. bende aşırı sakar bi insanım. sakarlıklarımla hem kendimi hemde çevremdekileri cok saçma durumlara sokuyorum.sürekli oraya buraya çarpıyorum kaç kere merdivenden yuvarlandım kayıp düşmelerimi saymıyorum zaten 2 kere laptobumu kırdım derste bi kaç kere sıradan düştüm daha da kötüsü sırayla birlikte.ilerde anlatacağım komik anımlarım oluy ama bunları yaşarken pek de komik gelmiyo

    YanıtlaSil