8 Eylül 2011 Perşembe

Eylülü Seviyorum..

Ağustos ayını da bitirdik.. Sabahları havalar serin artık.. Akşam oldu mu hırka arayacağımız günler yakın.. Ama en güzeli İstanbul'da birbirinden güzel etkinliklerin başladığı ay eylül.. 


5. Sahaf Festivali dün başladı ve 18 Eylül'e kadar da sürecek.. Ama bu sene Taksim Gezi Parkı'nda değil de Tepebaşı'ndaki TRT binası yanında.. 72 sahaf katılıyor bu sene.. Sahaf gezmeyi sevenlerdenseniz durmayın koşun.. Eski kitaplar, dergiler, kartpostallar, plaklar sizleri bekler.. 


15-21 Eylül arasında ise Boğaziçi Kitap Günleri var.. İstanbul Kongre Merkezi Harbye'de.. Bu senenin konuk ülkesi Almanya (Türkiye'den Almanya'ya göçün ellinci yıldönümü nedeniyle..) ve konu da "GÖÇ"..


Bir diğeri "Bach İstanbul'da".. Bach sevenlerdenseniz 8-23 Eylül arasında 9. İstanbul Bach Günlerini kaçırmayınız..Sayfasına gitmek için bir tık! lütfen.. Etkinliklerin biletleri tam bu sayfada!! Konserler Garaj İstanbul, St. Antuan Kilisesi ve Santa Maria Kilisesi'nde gerçekleştirilecek.. 


En önemlisi belki de Film Ekimi.. Hayır, adı üstünde Ekimde gerçekleşecek.. Ama programı bugün açıklandı.. Burada film listesini bulabilirsiniz.. Bu sene 8-15 Ekim arasında, Bilet satışları ise 1 Ekimde.. Gösterimler Atlas, Beyoğlu, City's, Cinebonus Maçka G-Mall'da.. Yakında 10 film daha ekleyeceklermiş.. Neden bu kadar erken haber veriyorum.. Programa bakın da görmek istediğiniz filmlerin listesini yapın diye:)) 


Ve tabii Bienal.. 12. İstanbul Bienali 17 Eylül'de başlıyor ve 13 Kasım'a kadar sürecek.. Bilgi almak için TIK!


Haa bir de İFW var değil mi.. Dün başladı 10 Eylül son günü.. Moda haftası ile ilgili istediğiniz her tür bilgiye sayfalarından ulaşabilirsiniz.. Defileler genel olarak Odahule IFW çadırında.. Tarihi Galatasaray Hamamı'nı defile alanı olarak kullanacak olan Gül Ağış'da var.. İlginç olabilir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder