11 Haziran 2011 Cumartesi

Ben Geçen Hafta...

Ya da ben geçen haftalarda... :))

1. Ne Okudum??

S'nin hediyesi bir kitap.. Çok zaman olmuştu bana hediye edeli.. Ama özel olan kitapları okumak için keyifli zamanları kollarım. Cumartesi sabahı çok keyifli uyanınca kütüphaneden kaptığım gibi çıktım evden..

Tanrı Olmak İsteyen Otobüs Soförü, Etkar Keret, Siren Yayınları, 147 sayfa, 14 TL. (internette daha uygun fiyatlar çıkacaktır karşınıza)

Bir solukta okunur bu kitap.. Çok güzel, oturun boş bir vaktinizde 1-2 saatte okuyun kalkın:) Küçük hikayelerden oluşuyor..  Son derece eleştirel ve bir o kadar komik:))

2. Ne İzledim?? 

Sonunda Karayip Korsanları'nın sonuncusunu 3D olarak izledim.. Ha 3 boyutlu izlemeseniz daha iyi.. En azından gözleriniz yorulmaz.. Yoksa bu seri beni asla hayal kırıklığına uğratmıyor.. Artık Elizabet ve Turner dan sıkılmıştık.. Konunun tamamen başka taraflara kayması çok iyi olmuş.. Beşinciyi bekliyorumm:)))



Allahım bakmalara doyamıyor insan:))

Bunun dışında Sideways'i izledim.. İzlemeye değer bir film.. Yumuşak, eğlenceli.. Yorgun akşamların filmi olmaya aday:))


Ayrıca tekrar Breakfast at Tiffany's.. Nedense mutluysam, üzgünsem hep aynı filmlere takılıyorum.. Amelie, Breakfast at Tiffany's, Roman Holiday:)) Zaten her iki Audrey'e de hayranım.. Çok fazla hem de..





3. Ne Dinledim/Dinliyorum?

A sayesinde Adele'den Rolling in the Deep:) Of of.. Nasıl mutlu eden, enerji veren bir şarkı.. Arka arkaya kaç kere dinledim çalışma arkadaşlarım söylerler:)

Bence tüm şarkıları sıradan dinlenir:)

4. Gezip Tozmalar.. 

Hmmm.. Bu ara her haftasonu dışardaydık.. Ne zamandır yazmadığımdan hepsini de çıkaramıyorum açıkçası:)


Bir önceki hafta sonu Moda'da kahvaltı ve tüm gün laklak ile geçmişti bak aklımda.. Bir cumartesi ise alış veriş çılgınlığı yaptık:))) Ardından bir sergi açılışına katıldık..


Geçen hafta sonu ise ben çalışıyordum.. Cumartesi deney üstüne önce Bebek şenliğine gittik.. Ardından A'nın ablasının süper eğlenceli arkadaşlarının teras partilerine.. 80'ler temalı bir partiydi.. Bizimse son anda haberimiz olduğundan olduğumuz gibi kaldık:) Çok eğlendiğimiz bir gerçek ama.. 



Şimdi bu manzarada başka napılır ki?

 Bundan her partiye bir tane koyun:)


Kızıım sabah işe gideceksin.. ohhooo..

Noldu sonra? Pazar sabahı kalkıp okula geldim. .Çalışmaya.. Hala çalışıyorum.. Ve o günden beri sürünüyorum..  Sanırım bu hafta sonu bolca uyuyabilirim:))

5. Yemeden uyumam dediğim?

Havuca takıldık bu hafta.. Her gün bir yeni havuç:)) 


6. İçmeden olmaz?

Muzlu süt yapıyorum.. İçine bir greyfurt sıkıyorum:)) Offf of:)))


7. Mutlu edenler?

Off yaz geldi ya gezip tozmalara bayılıyorum.. Arkadaşlarla sohbet edeyim, geç saatlere kadar oturayım.. Ama ertesi gün iş güç olmasın da şöyle en süperinden bir kahvaltı yapayım.. Güneşleneyim, yüzeyim.. Bir de çiçeğim açmış.. Öyle saf saf camdan bakıyor.. Mutlu oluyorum gözüme takıldıkça..

8. Gıcık edenler?

10 küsur gündür aralıksız çalışıyoruz.. Sabah uyandığımda ilk farkına vardığım şey ağrıyan yerlerim.. Başka şey demem..

9. Neler aldım??

Neler neler:)))


H&M, Çanta arıyordum buldum:)


 H&M 10'lu yüzük ve sadece 8 lira:)

 Bu bileklikler hep beraber 10 lira sanırım..


Çok çok güzel ama değil mi? 15 lira

Beylikdüzü pazarı ganimeti:) 10 gayme:)

 Ojeleri seviyorum:) Bunlar yeni ciciler..


Sally Hansen alternatifi.. Hem de daha ucuz..


Ya Flormar'ın bu oje kurutucusu bir mucizeymiş.. Ben sürer saatlerce bekler yine de bulaştırırdım:) Şimdi 5 dakika sadece:))

Bunların dışında bir akşam Mavi Jeans'te bir kot beğendim.. Hah dedim bunu almalıyım.. Ertesi gün Pendik'te ihraç fazlası ürünleri satan bir butikte aynı pantolonun modelinden Zara marka bir beyaz kot buldum.. Hem de 30 lira:)) Nerden baksan 70 lira karım var:)) Onu almışken bir de Bershka siyah bluz aldım o da 10 lira hey hey de hey:))






Viaport daki Mango Outlette çok güzel parçalar vardı.. Bir kırmızı pantolona 10 lira verdim.. Bir de mavi t-shirt aldım 15 lira:) 





Sözü geçen Bershka bluz..

Mango'dan aldığım t-shirt'ün fotoğrafı yok.. Kendisi hala yıkamadan çıkamadı:)))

10. Bu hafta neler yapmalı?

Gitmek görmek istediğim yer çok ama benim pilim bitmiş durumda.. Bir dolu dergi aldım.. Ben yatıp dergilere kitaplara gömülmeyi düşlüyorum doğrusu.. Yemek bile yapmayacağım.. Tek korkum kendimi gaza getirip alış verişe çıkmak.. Tırtıllı kalın tırtılseverler:)))

1 yorum:

  1. tişörtüne, yüzüğe,kolyelere,herşeye herşeye bayıldım!! :) güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil