11 Şubat 2011 Cuma

Where is my mind??..

Durum kötü.. Resmen "error" veriyorum.. Zaten iki gündür bir tuhafım.. Öyle boşluk içinde okula gidiyorum, dönüyorum.. Bugün de her şeyi yanlış yaptım.. Üzerime kloroform döktüm, %100'lük alkol şişesini devirdim.. En beteri örneği kaybettim yaa.. Öyle gayet kendimden emin bir şekilde, sanki bir önceki protokolü uyguluyormuşuz gibi, hooop çöpe.. Aklım nerde benim diye sormalarım bundan hep..

Where is my mind by nemox2001

Bunları programsızlığıma veriyorum.. Ben listelerle yaşayan biriyim.. Hem de abartılı bir biçimde.. Örnek mi? Diyelim evi temizliycem.. Liste yaparım.. Şöyle bir şey:))
  1. Mutfak dolaplarını sil..
  • Üst dolapların içlerini boşalt, sil, yerleştir..
  • Alt dolapların içlerini boşalt, sil, yerleştir..
  • Tezgahı sil..
     2.  Kapılara geç..
     3.  Dolabını düzenle..

Bunun gibi bir şey işte.. Umarım anlatabilmişimdir nasıl takıntılı olduğumu listelere.. Öyle ki eğer bavulumu topluyorsam yaptığım listeye inanamazsınız.. Sonra hepsinin üstü çizilir.. Gönül rahatlığıyla yola çıkılır.. 

Nothing left to do by rubi

Bugünlerde noldu pekii?? Liste yapma işi bırakıldı.. Ne okul/deneyler için, ne de kendi hayatım için liste yapmadım.. Alışverişe bile listesiz gittim (Allah bir daha göstermesin, düşmanımın başına vermesin).. Sonra hep bir eksiklik duygusu.. Bir bunalım, bir dağınıklık.. 

Hemen şimdi kocaman bir liste yapacağım.. İçinde her şey olacak (vitaminini iç gibi..) Yarın da listemdeki işleri teker teker halletmeye başlayacağım.. Sonra pazartesi sabahı huzurla okula gidip oradaki işlerimi de yoluna koyacağım.. Mutlu mutlu olacağım:)) Evet evet aynen öyle olacak:))
    

1 yorum:

  1. Ah ben de bugünlerde bir sersemledim hayırlısı :S Dediğin gibi yapsam iyi olacak, evet evet time to be happy! (:

    YanıtlaSil