5 Ocak 2011 Çarşamba

Değmeyin Keyfime...:)

Ben burayı günlük mü sanıyorum acaba?:)))) Neden olmasın canım.. Madem ki sevdiğim, sevmediğim her şeyi paylaşıyorum, hayatımı paylaşıyorum..Şu an çok çok keyifliyim bir kere.. Eve gelir gelmez temizlik yaptım.. Evim gıcır gıcır, hiç olmadığı kadar derli toplu.. Üstelik ne yıkanacak çamaşır var ne de ütülenecek.. Temizliğin üstüne süper bir kırmızı lahana salatası yapıp yedim.. Şimdi de çayımı yudumlaya yudumlaya bu satırları yazıyorum ki değmeyin keyfime:)))

Bu ara neler neler oldu? Yeni yıla pek güzel girdim.. Hediyeler aldım, hediyeler verdim.. Aldığım en güzel hediyelerden biri SARTORIUS"tan geldi.. Her sene mutlaka bir hediye yolluyorlar ve bunlar hep çok ince düşünülmüş şeyler oluyor.. Bu sene de şöyle bir şey geldi.. Mektup yazma çalışmalarına başlama zamanı..


 Mürekkebiyle beraber çok şık bence..



 Vee adıma düzenlenmiş kağıtlarla zarflar..



Sevgili Ajan bana bu güzel şeyi almış..



Mum konacak içine.. Severim böyle şeyleri.. Kendisine yer arıyorum..Ayrıca Glögg diye bir şey getirmiş bana.. Henüz içemedim.. Alkol oranı çok düşük, %2.. Baharatlı olduğunu biliyorum, bir de ısıtıp içmem gerektiğini.. Ama henüz keyfine varamadım..



Bunun dışında fotoğrafını çekemediğim bir kazağım oldu.. Bir de fotoğrafını koyamayacağım bir hediye.. Benim siyah-beyaz, büyütülmüş bir fotoğrafım..:) 


Cumartesi gezildi tozuldu.. Ufak da olsa alış veriş yapıldı elbet.. Eve boş dönmek yok.. Ama bunu ne kadar beğenmiş olsam da ben almadım.. Hediye edildi tarafıma:))))))



Haftasonunun kalanı çalışmakla geçti..  Ben doktora yapıyorum biliyorsunuz.. Biliyor musunuz?? Neyse, proje yazmam gerek bu ara Ser ile.. Ayrıca ikinci altı aylık raporlarımızı da vermeliyiz.. Bu arada deneylere devam edilmeli.. Bunlar tüm zamanımızı alıyor olmalı aslında.. Ama son üç gündür pek öyle olmadı benim için..Maalesef yirmilik dişlerimden biri daha çekildi.. Diğer ikisi ameliyatla alınmıştı.. Öyle dikişler vs.. Bu defa normal çekildi ama o bile beni düşürmeye yetti.. 

Bunun dışında biz artık yemeğimizi kendimiz hazırlıyoruz okulda.. Bu yüzden alışverişe çıktık salı günü.. Ama ben durur muyum? Çok beğeniyordum, indirimde olduğunu görünce dayanamadım aldım:)


Bir de şu toprak rengi ojelerden aldım.. Bir tane vardı aslında bende..Ama bu daha koyusu..


Evet konumuza geri dönecek olursak; bu ara çok sağlıklı besleniyoruz.. Salata yapıyoruz öğlenleri (hatta ben brokoli sevmeye başladım.. Ajanın annesinin yaptığı müthiş brokolili, patatesli, beşamel soslu şaheserden sonra..). Hem ben de artık ara öğünlerini atlamayan biriyim.. Bu da beni çok mutlu ediyor..

Ayrıca daha çok su tüketmeye başladım.. Matara aldım kendime.. Evden çıkar çıkmaz susayanlardanım.. Çıkar, otobüse biner, susuzluktan ölürüm.. Çok işime yaradı doğrusu..


Veee süper bir keşif yaptım.. Bundan bir kaç hafta önce oldu ama ancak şimdi koyabiliyorum.. "Denedim memnunum" durumu aslında bu.. "Doğadan" yeni çıkarmış.. Serinin adı gördüğünüz üzere "Büyülü Bohça".. Gerçekten bohça.. Torbası bildiğimiz çay poşetleri gibi değil.. Tül gibi, şeffaf.. Ben kuşburnu çayını denemek için aldım.. Bir kere meyveleri görüyorsunuz, toz değil.. Su dökünce üstüne, ağırlıkla bohçaya dönüşüyor.. Etiketi sıkma aparatı olarak kullanıyorsunuz.. Bin takla atmanıza gerek yok yani poşeti fincandan çıkarmak için.. Hepsinden önemlisi de çok lezzetli.. Ben bayıldım.. Siz de bayılın:))))) 



Bugün de kütüphaneye uğradım yine.. Ejderha Dövmeli Kız'ı aldım.. Okuyalım bakalım..


Sizin yılınız nasıl geçiyor acaba? Benim ki gördüğünüz gibi hızlı başladı.. Tek istediğim böyle devam etmesi:))))




Mutluluklar:))))

4 yorum:

  1. bir yüksek lisans öğrencisi için oldukça yoğun geçiyor...

    YanıtlaSil
  2. Ah canım bilmez miyim? hele tez aşamasına geldiysen.. Ancak uyarayım doktora düşünüyorsan çok daha belalı bir şey olduğunu unutma.. çook kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
  3. canımcım blog'unu takip etmek çok keyifli.. yaşamak ayrı, yaşadıklarını böle doğal ve sade biçimde blog'a dönüştürmek ayrı bir başarı bence..daha sık aralarla yazmalısın.. bu arada şu keşiflerin çok hoşuma gidiyor( kuşburnu olayına ilk fırsatta girme niyetindeyim)..

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederim canım benim.. sana mesaj attım.. kalp kalbe karşıdır dedikleri bu olsa gerek:)) elimden geldiğince sık yazmaya çalışıcam söz:)) öpüyorum çok:))

    YanıtlaSil