28 Ekim 2010 Perşembe

Bugün...


Bugün hiç durmadan yağdı, yağmaya devam ediyor.. Ben ne çok severim böyle havaları.. Her havayı seviyorum ben aslında.. Güzel yaz gecelerini, bembeyaz karlı günleri ve geceleri, ılık ılık esen bahar günlerini, hatta sisli havaları bile severim; bana Orhan Pamuk'u hatırlatırlar nedense..


Bugün erken çıkıldı okuldan.. Havadan mıdır bilinmez çok uykum var.. Bu havalarda en güzeli çay demlemek; çayın yanına kurabiye almak ve battaniyenin altına girip film, dizi izlemek ya da kitap okumak.. O sırada da uyuya kalmak:)

Bu havaya uyacak sevdiğim bir iki şarkı da fonda olmalı mutlaka..
roads ve mad world

Huzurlu bir gün geçirelim hepimiz.. 

3 yorum:

  1. canım kalbimi okuyosun yeminle :)

    YanıtlaSil
  2. :)) ya bu kadar olur.. bunca zaman nasıl hiç anlamamışız şaşırıyorum:)

    YanıtlaSil
  3. ah yağmur, hiç durmadan yağan o sağanak yağmur altında iç çamaşırların dahi ıslanana dek dolaşmak ne güzeldir. etrafta yağmurdan kaçışan insanlar, senin umursamazlığın karşısında ufak bir an sana şaşkınlıkla bakarlar ve su birikintilerinden hoplaya zıplaya, sebebinin bilinmediği bir şekilde bir kaplumbağa edasıyla başlarını omuzlarına çekerek, belki de ellerindeki gazeteyi kafalarına siper ederek kaçışırlar. seninse ayakkabın su dolmuş, atletin vücuduna yapışmış, burnun hafif akmaya başlamıştır. ama gökten üzerine düşüp de bedeninden yere damlayan her damlayla ruhun biraz daha arınır. tüm o karmaşık dert ve kederlerin yerini huşu ve huzura bırakır, olgunlaştığını hissedersin. mümkünse ipodunda the calm before the flood çalar(http://fizy.com/#s/1ly74u), bu seni daha da duygulandırır ve dönüş yolunda evine yaklaştıkça kötü bir rüyadan uyanır gibi içindeki tüm o hüzünlerden kurtulmuş olursun...

    YanıtlaSil