9 Ekim 2010 Cumartesi

Film Ekimi

Bu yazı için geç kaldım, biliyorum.. Ama zor bir haftaydı.




Film Ekimi bildiğiniz üzere dün başladı.. Ben de 1 haftalık bir izin aldım ki bir kaç tane filme gidebileyim.. Bilet almakta bile geç kaldım.. Görmeyi çok çok istediğim bir dolu film olmasına rağmen ben ancak 4 filme bilet bulabildim.. Sonunda ek seanslar sayesinde  "Mutluyum, Devam Et" adlı filme de bilet alabildim:) Bu durumda şimdilik programım şöyle..


Mezara kadar (Get Low)


Ağaç (The Tree)


Mutluyum, Devam Et (Happy Thank You More Please)


Chatroom




Benim Güzel Oğlum, Ne Yaptın Sen? (My Son, My Son, What Have Ye Done?)


(Bu filmin yapımcılığını David Lynch'in üstlendiğini hatırlatalım)

Bunun dışında deliler gibi görmeyi istediğim iki film vardı... Biri Belleville'de Randevu filminin yönetmeni Sylvain Chomet'nin uyarladığı Sihirbaz (L'Illusionniste) ve Abbas Kiarostami'nin yönettiği, Juliette Binoche'un başrolde olduğu  Aslı Gibidir (Certified Copy)




Ayrıca bir iki film dışında nerdeyse tüm filmlerde aklım kaldı.. Malesef bilet bulamadım.. Ama olsun sinemada olmasa da bir şekilde onları da izleyeceğim..

Size uygun zamanlara bilet bulabilirsiniz belki hala.. IKSV'nin Film Ekimi Sayfasına buradan ulaşabilir, program, gösterim saatleri hakkında bilgi alabilirsiniz.. Biletinizi isterseniz Atlas Sineması'ndan, isterseniz herhangi bir Biletix gişesinden alabilirsiniz.. Yok ben bunlara zaman ayıramam diyorsanız  BİLETİX internet sitesinden de alabiliyorsunuz biletinizi, belli bir hizmet bedeli ödeyerek.. Son olarak hafta içi 11, 13.30 ve 16 seanslarının 4 lira (internet üzerinden 5.25 lira), haftasonu ve akşam seanslarının ise indirimli 8, tam 12 lira ve galaların sabit 15 lira olduğunu hatırlatayım.. Tabii internet üzerinden alacak olursanız yine bir hizmet bedeli ödüyorsunuz.. Hepimize iyi seyirler diliyorum..


Not: Bu bir hafta elbet internetsiz olacağım.. Daha doğrusu sanırım buraya zaman ayıramayacağım.. Dönüşümde görüşürüz diyorum.. à bientôt

2 yorum:

  1. güzel şeyler yazman dileğiyle.... ben epeydir yazamadım bloguma :))

    sevgiler

    mahzun prenses

    www.mahzunprenses.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. saol canım:)) umarım öyle olur

    YanıtlaSil