4 Şubat 2012 Cumartesi

Sürpriz!!

Dedim ya size bir sürprizim var diye:) Bundan 2 hafta önce (18 Ocak) son derece karlı bir günde bir arabaya 5 arkadaş doluştuk ve Sarıyer'e gittik:) 


İşte nedeni:)


Çok uzun zamandır diyordum ya size bir köpeğim olsun istiyorum ama gidip pet-shop'tan almak istemiyorum diye. Ben terkedilmiş, sahipsiz kalmış bir yavruya bakmayı tercih ediyordum. Pet-shop'tan almak kolaydı. Ama sahipsiz  kalmış mutsuz o kadar çok kedi köpek var ki. 


Bu arayışlarımın sonu geldi işte. Karşınızda Tarçın:)))



Tarçın terkedilmiş ya da kaybolmuş. Sonra da stresten alerjik yaralar dökmüş. 10 gün antibiyotik tedavisi görmüş ve hipoalerjik mamadan başka bir şey yememesi gerekiyor. Geldiğinin ertesi günü hemen veterinere gittik. Anestezi verildi ve yaraları temizlendi. Bepanten ve ivermectin iğneleri oldu. Her gün bepanten ve medikasöl karşımını sürdüm yaralarına ve Avil içirdim. Onca zaman yakalıkla dolaşmak zorunda kaldı kaşımasın diye. O kanadı ben üzüldüm, panik olduğumda oldu:)



Dün yakalıktan kurtuldu kuşum. O kadar uslu ki. Kim neden bırakır anlamam. Neyse artık biz beraber yaşıyoruz. Bir ev arkadaşım var anlayacağınız:) 



8 yorum:

  1. ne harika bişey yapmışsınız^^...çok tatlı tarçın ve sizin gibi bi arkadaş bulduğu için çok şanslı...birlikte uzun ve mutlu bi dostluk yaşamanız dileğiyle^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valki; çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.

      Sil
  2. Artık onun herseyi sensin... Sen ona küssen de kızsan da o yine sana kuyruk sallar, ellerini yalamak ister, gözlerinin içine bakar beni kucağına alsın diye...
    Bir köpekten daha iyi bir dost olabilir mi?!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitapçı kız; sana katılıyorum, asla olamaz. uyuyorum sabaha kadar beni deli gibi özlemiş oluyor, tuvalete girsem kapının önünde ağlayarak bekliyor:)

      Sil
  3. size beraber upuzun, sağlıklı, musmutlu seneler diliyorum, harika bir ikili olduğunuza eminim:) Tarçın'ın yeni bir yuva bulmasına ne kadar sevindim anlatamam.

    YanıtlaSil
  4. nasıl hüzünlü bakıyor gözleri yavrucağın.. senin gibi insanlardan daha çok olsa şu dünya daha yaşanılır bir yer olurdu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol canım. insanlar heves uğruna evlerine besleyemeyecekleri hayvanları almaktan vazgeçseler bile yeter aslında

      Sil