28 Kasım 2010 Pazar

Ordan Burdan..

Bu son derece güzel pazar sabahı ben pek geç uyandım:(( Gerçi erken uyansam da evden dışarı çıkmayı düşünmüyordum.. Bu haftasonunu tamamen evde pineklemeye ayırmıştım çünkü.. Şöyle bir evi toparladım.. Dedim kahvaltıya sevgili A'yı çağırayım.. Belki gelir.. Aradım ki o da nesi!! Hala uyuyor.. Ben de bana eşlik edecek başka bir misafir bulup kahvaltıya oturdum:))





Çok güzel gözükmeyebilir ama tadı o kadar fena diil:)) Ya da bilemiyorum belki ben çok acıkmıştım:) 



Bu da benim kahvaltı arkadaşım.. Çok heyecanlı biri.. Biraz gergin, beni de geriyor.. Derdini de anlamadım henüz.. Bakalım biraz daha samimi olalım, görücez neler olacak..


Kahvaltım bitmiş kahvemle başbaşa otururken sizlere cuma akşamından bahsedeyim istedim.. Derdim şu: biz dişiler her dışarı çıktığımızda illa birşeyler almak zorunda mıyız?? Ufak tefek bile olsa ben elim boş dönemiyorum eve.. Cuma akşamı sadece kahve içmek için dışarı çıktık.. Bakın ben neler yaptım..





Bu arkadaşa dair en ufak birşey aklımda yoktu.. Ama iyi ki aldım diyorum şimdi.. Bildiğimiz deniz süngeri.. Bu minicik şey bir de pahalı.. Markası "Derya" (??).. E efendim kendisini yüzümüzü temizlemede kullanıyoruz.. Yüz temizleme jelimizi üzerine döküp yüzümüzü bu süngerle yıkıyoruz.. Bir iki haftadır yüzümde pürüzler vardı.. Sanki onları geçirdi.. Hikmet süngerde mi? Umarım öyledir:))




Kimse tek kelime etmesin bayılıyorum ben bunlara.. Eti Form vazgeçilmez atıştırmalığım benim.. WASA marka bu kıtırlarla da bayramda annemle Gratis'i talan ederken tanıştım.. Acıkmıştık ve bu morlu olandan aldık.. Orman Meyveli ve yoğurtlu.. Bayılınca dönüşte bir tane daha almak istedim, kalmamıştı.. Onun yerine peynirli, yeşillikli bişi aldım.. Ona da bayıldım.. Elbet bu alışverişi yapacaktım.. Mavi olan krem peynirli, siyah ise krem peyniri ve kırmızı biberli.. Gratis'ten bunlar alındı.. Kipa'da morlar ucuza bulununca toplandı elbet.. Bir de mideme anında inmiş bulunan çilekli, limonlu, yoğurtlu kıtır var ki, mmmh:))))



Ahhh ahh... Paralarım böyle eriyor benim.. Sevgili A bir parfüm sormak için ordan oraya giderken oldu bu.. Sırf 5 lira daha ucuz diye aldım..Adidas Body Sprey.. Arkadaki yeşili (Floral Dream) yıllardır kullanıyorum (eskiden gri gibi bir rengi vardı).. Baktım ucuzlar.. Ne zamandır "Pure Lightness" alsam diyordum.. Kalmamış.. E bu ucuzluğu kaçırmamak adına "Fresh Escape" aldım.. İhtiyacım hiç yoktu.. Ama çok güzel kokuyordu:)))


Çantamda olmak zorundalar.. Yapacak bişi yok:))



İşte gerçek amacım..Gratis'e girerken almak istediğim asıl, bu mini pansuman setiydi.. Bir iki ufak kaza atlattıktan ve evde bir yara bandım bile olmadığını gördükten sonra aciliyeti vardı.. Bir de Baticon almalıyım.. O zaman elimi istediğim gibi doğrayabilirim:))



Veee taataaamm:)) Bayramda örmeyi bitirdiğim hırkam.. Annemle yaptık aslında.. Ben ona bebe hırkası ördüm o da bana yardım etti:)) Şimdi yeni bir kazak örmekteyim.. Bitsin gösteririm.. şimdilik şöyle birşey:))


Evet böyle işte.. Pazar günlerini sevmem ben; pazartesi gelir ardından diye.. Pazar günü banyo, tırnak kesme, ödev yapma bıdı bıdıları günüdür.. Öyle olsun yine.. Öpücükler, gülücükler:))

4 yorum:

  1. :) çok seviyorum yazılarını okumayı ya :) bu wasa'ların ben de hastasıyım hele krem peynirlisinin :)aldıklarına da bayıldım :)güle gülde kullan hepsini canım :)

    YanıtlaSil
  2. saol canım çok sevindim:))) ya ben geç keşfettim ama kısa sürede eksiğimi gidericem sanrım:)))

    YanıtlaSil
  3. Çok tatlı bi yazı olmuş bu yahu (:
    Bu arada Adidas parfümlerin kokusu uçup gidiyor,harcama paranı ona (:

    YanıtlaSil
  4. Nostalgiaplatz çok teşekkür ederim:)) Çok haklısın ama ucuzdu:)) biz dişilere ne zordur "paranı boşa harcama'yı öğretmek di mi?

    YanıtlaSil