10 Kasım 2010 Çarşamba

80'lerde ne dinliyorduk?-1

Ben 80'lerde yapılmış her şeye bayılıyorum.. Çocukluğum demek çünkü o zamanlar.. Abim o sıralar, şimdi "teenage" dediğimiz dönemindeydi ve müzik benim için onun dinledikleriydi..

Bugün iyi bir gün değildi.. Olur ya herkes size karşıdır hani.. Biri, sanki özellikle üstünüze geliyordur.. Öyle bir gündü işte.. Bunaldım da bunaldım.. Zaten ağrıyan başım çatlayacak kıvama geldi.. Bir an her şeyden koptum.. Gün nasıl bitti, ben nasıl eve geldim, bilemiyorum..

Sonra bir şey oldu.. Bu şarkıya rastladım.. "AFRICA".. Toto 80'lerde bir pop-rock grubu.. 77 de Steve Lukather (gitar/vokal), David Paich (klavye/vokal), Jeff Porcaro (davul), Bobby Kimball (vokal), David Hungate (bass) ve Steve Porcaro (klavye) ile kurulmuş olan bu muhteşem grubun vokalisti pek çok kere değişmiş. Bir dolu da grammy kazanmışlar zamanında.

Bu kısmı ıvır zıvır.. Önemli olan şu ki; ne zaman dinlesem bu şarkıyı neşeleniyorum.. Kendimi güçlü hissediyoruum.. Heeyyt kim tutar beni kıvamına gelince rahatlıyorum:)) Yine öyle oldu.. Sonuçta hepsine ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim..

Dinleyin bakalım siz de de aynı coşkuyu yaratacak mı?

3 yorum:

  1. Africa.. süperdir..
    Benzer bir hissi de bana "Big in Japan" verir.. bilmem neden...
    Hele de 80lerde genç olmuş biri için o dönem çok özeldir (bknz: ben)
    :)

    YanıtlaSil
  2. Müge kesinlikle katılıyorum sana "big in japan" de çok benzer duygular yaşatıyor:))

    YanıtlaSil