14 Haziran 2012 Perşembe

Biri Kitap Fuarı mı dedi?

Kitap Fuarı nerede olsa bulurum. Bir önceki postumda bahsetmiştim ya her ay İzmit'e kütüphaneye gidiyorum diye gidişlerimden birinde kitap fuarına denk geldim:))

İzmit kitap fuarının en güzel yanı sahaflara ayrılmış bir salonun bulunmasıydı. İstanbul'un bütün sahafları oradaydı.. Ve kitapalrı İstanbul'da sattıklarından çok daha ucuza satıyorlardı. Ben ne kadar alamam zaten okunacak kitabım dolu demiş olsam da dayanamadım işte.



Bir de kırtasiyeye uğradık. Hayır hepsine ihtiyacım vardı. Yine yine..


13 Haziran 2012 Çarşamba

Kütüphaneler Yetmiyor :)

3 kütüphanem vardı halihazırda. Demek bana yetmiyorlarmış ki bir dördüncüyü buldum. Bir kaç aydır Kocaeli İl Halk Kütüphanesi'ne de üyeyim. İstanbul yetmiyor muydu acaba bana bilemiyorum. Her ay düzenli olarak gidiyorum. Her ay 3 kitap alıyorum. Sonrasında da S ile mutlaka bir yerlere gidiyoruz.


Bunlardan birinde (1-2 ay önce, ama ancak yazıyorum napalım:) Değirmendere'ye gittik. Aslında amacımız dondurma yemekti. Tabii öncesinde karnımızı doyurmamız gerekiyordu. 


İzmit simidi diye bir gerçek var bizim sokak simidimize benzeyen. İşte onu çıtır çıtırken krem peynirle yemek yanına çay da oldu mu, bir de üstüne deniz manzarası. 



Üstüne sade türk kahvelerini içtik. S jelibonları unutmamıştı:)




Peşinden dondurmaya doğru koşar adım ilerledik. Neden bu kadar aç gözlülük yaptım bilemiyorum. Ama öyle çeşitler vardı ki almasam olmazdı. Tahinli, italyan kremalı, kavunlu, cevizli, kestaneli vs.. 



Yine gidicem, yine yine doldurucam:))


Bu kadar içmeye, yemeye nasıl bir hesap ödediğimizi bilseniz beni bulur döversiniz. O nedenle ben susayım artık:))